ANTRENORI

Ana Roșca

Instructor Fitness si Personal Trainer

Mă numesc Roșca Ana, sunt antrenor personal certificat, și practic fitness-ul de 5 ani. Pasiunea mea pentru sport există încă de când eram foarte mică, dedicându-mi timpul baschetului și schiului de performanță. Motivele pentru care am început antrenamentele cu greutăți au fost o serie de probleme posturale, acestea gravitând în jurul unei scolioze grave, care prin sport a fost diminuată semnificativ. Am început să studiez și să devin pasionată atât de biomecanică, postură corectă și în special de fitness, ajungând la concluzia că sportul ajută enorm dacă e practicat controlat, iar forma fiecărui exercițiu este executată corespunzător (aspect de care voi avea grijă fiind antrenorul tău). Vino în echipa mea, și te voi ajuta să dobândești o mai mare încredere în proprile puteri, disciplină, obiceiuri sănătoase care sunt interdependente față de acest sport, cât și fizicul dorit. Te aștept să lucrăm împreună la Enjoy Gym Grigorescu!

 Vă aștept să parcurgem împreună antrenamentele, pentru o dezvoltare armonioasă a corpului!

Alex Balla

Instructor Fitness și Personal Trainer

Salut! Mă numesc Alex Balla și sunt antrenor personal certificat cu o experiență de peste 10 ani în sala de fitness. Încă din copilărie am dezvoltat o pasiune pentru sport, practicând pe langă fitness , fotbal și înot. Am ales fitness-ul pentru beneficiile sale asupra fizicului și psihicului meu. În prezent studiez nutriția și ameliorarea deficiențelor posturale, factori pe care îi consider esențiali în dezvoltarea fiecăruia.
Te aștept la sală pentru antrenamente 1 la 1 de fitness, antrenamente funcționale, TRX , personalizate în funcție de obiectivul tău.
De asemenea pentru colaborări online, planuri de antrenament și de nutriție îți stau la dispoziție.
Hai la mișcare!💪🏼

George Ghiholariu

Personal Trainer și Instructor Fitness

 Salut, George sunt, coleg al echipei Enjoy Gym Grigorescu. Sunt absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport și totodată al cursului de Personal Trainer și Instructor Fitness. Sunt pasionat de sport, mișcare în general și îmi doresc să vă ajut în a vă obține condiția fizică si a vă forma un stil de viață sănătos. Vă aștept la Enjoy Gym Grigorescu să facem cunoștință si să lucrăm împreună!